Beste bezoeker,

Graag stel ik me aan u voor, mijn naam is Petrie Smulders. Oftewel Foto Peet genoemd.

Mijn passie voor fotografie  is begonnen vanaf de geboorte van mijn eerste kind. Op feesten en partijen zoals communiefeesten enz. maakte ik al volop foto’s voor familie en vrienden.

Pas op latere leeftijd ben ik gestart met het volgen van workshops en cursussen. Tot dat het moment kwam dat ik de mogelijkheid kreeg om van mijn hobby mijn vak te maken.

Dus uiteraard eerst gestart met de theortische opleiding van Fotograaf en daarna nog de opleiding aan de Fotovakschool. Dus eerst volop studie, de passie had ik al in mijn bloed zitten.

Wat ik zie wil ik vastleggen. En het liefst voor een ander. Mensen blij maken met mijn foto’s. Dat is wat ik wil.

Vanaf de 1ste dag van de geboorte tot aan de uitvaart met alle tijden daartussen maak ik foto’s. Op een gezellige en ongedwongen manier. Bij een uitvaart ben ik haast onzichtbaar om het afscheid niet te verstoren.

Ik ben dan ook echt een mensenfotograaf. Met de specialisatie van kinderen en gezinsfotografie.

Ik geef workshops en ook les in groepsverband of priveles  bij mij aan huis en op locatie. Verder ben ik docent fotografie op de Volksuniversiteit in Helmond en Eindhoven.

Als vrijwilliger werk ik als fotograaf bij:

Theaterkoor Nutsz- huisfotograaf en inloophuis de Cirkel.

Wat echt mooi maar ook zwaar werk is, dat is het werken voor de Stichting Make a memory. 

Deze stichting fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorg professionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 22 weken (zwangerschap) tot zeventien jaar.

Het is zo belangrijk om nabestaanden toch een mooie herinnering te geven van hun overleden kind. Daar werk ik graag aan mee. Zoals ik al zei, “ik maak graag mensen blij met mijn foto’s”.

Dat geldt zeker voor deze ouders.

Een mooie herinnering mee geven en foto’s voor troost. Samen met ons fantastisch team van vrijwilligers van Make aMemory.

Ik ben dan ook trots om dit te mogen doen voor deze mooie Stichting om voor deze intens verdrietige mensen een herinnering tot troost te kunnen en mogen maken.

Wil je meer weten over deze stichting en wil jij ze ook een warm hart toedragen, kijk dan hier: www.makeamemory.nl/steun-ons

Foto Peet

MakeaMemorylogowebsite

 

 

 

 

Architectuur, macro, natuurfotografie en het kunstzinnig bewerken van foto’s vind ik ook leuk.

Graag wil ik u verrassen met mijn fotowerk van u of uw kinderen/kleinkinderen.

Mijn specialisatie is kinderfotografie.

Mocht ik uw interesse hebben gewekt en wilt u een afspraak maken? Graag zelfs.

Gr. Petrie